Nike Phantom voetbalschoenen en meer

Ga jij voor de Nike Mercurial Vapor, Superfly of toch voor de Phantom voetbalschoenen? Ongeacht je stijl, bij Foncé in Aalst vind je gegarandeerd de schoen die bij jou past! Je vindt bij ons een groot aanbod aan professionele voetbalschoenen, geselecteerd door onze pro’s. Met onze schoenen beoefen je jouw sport blessurevrij en bovendien met plezier. Bekijk ons ruime aanbod online.

Nike: ga jij voor de Phantom, Mercurial Superfly of toch de Vapor voetbalschoenen?

Als fan van Nike heb je veel voetbalschoenen om uit te kiezen, waaronder de Mercurial Superfly, Vapor en de Phantom. Iedere uitvoering heeft weer zijn eigen voordelen, waardoor het soms lastig kan zijn om te kiezen. Zo is de Phantom, mede dankzij zijn excentrische veters, perfect voor nauwkeurige schoten. Het verhoogde patroon creëert altijd de optimale spin! Ben je op zoek naar maximale grip onder je voet, een licht gevoel én de beste demping? Ga dan voor de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen. Maar we hebben nog meer uit de Nike Mercurial Series: wat dacht je van de Superfly voetbalschoenen? Ook deze uitvoering is gemaakt van lichte materialen en is perfect voor de vlugge aanvaller. Bovendien treed je met een van de Nike Mercurial Series in de voetsporen van Cristiano Ronaldo, die grote fan is van deze voetbalschoenen.

Al jouw benodigdheden onder één dak

Naast de beste voetbalschoenen van Nike, zoals de Mercurial Superfly, Vapor en Phantom, zit je bij ons goed voor nog veel meer benodigdheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nike of Adidas teamwear? Met onze teamkleding sta je als één front tegenover de tegenstander! Maar ook voor andere accessoires zoals ballen, rugzakken, kousen en handschoenen kun je bij ons terecht.

Laat je adviseren door onze experts

Wanneer je bij ons jouw nieuwe voetbalschoenen gaat kopen, adviseren wij je hier natuurlijk graag over. Onze medewerkers hebben allemaal een goede relevante opleiding genoten, wat maakt dat ze jou perfect kunnen adviseren. Bijvoorbeeld wanneer je niet weet of je voor de Nike Phantom voetbalschoenen moet gaan, of toch voor de Mercurial Superfly of Vapor. Voor meer informatie of persoonlijk advies contacteer je ons via 053 704 262.