Welkom bij ons schoen- & sportcenter in Aalst

In onze online sportwebshop vind je gegarandeerd de benodigdheden die je zoekt, waaronder sportschoenen en teamkledij. We hebben een ruim aanbod tegen een eerlijke prijs. Kwalitatief hoogwaardige sportspullen hoeven geen handenvol geld te kosten. Daarom vinden zowel volwassenen als kinderen hun gading in het assortiment van onze online sportwebshop. Daarnaast bieden we buiten de webshop ook een goede service aan en geniet je bij ons van expertise op maat. Al onze medewerkers zijn ervaringsdeskundige en staan vrijblijvend voor je klaar. Shop jouw sportschoenen en -kleding in de webshop of kom langs in onze sportwinkel in Aalst! Een winkelbezoek is altijd meegenomen. Ons winkelaanbod is groter dan op de website.

Onze online sportwebshop heeft een ruim assortiment

Ben je op zoek naar een webshop waar je sportschoenen, kleding en accessoires en teamwear op één plek koopt? Zoek dan niet verder! Foncé is de online sportwebshop voor jou. Onze sportwinkel bevindt zich op de Brusselsesteenweg te Aalst. Onze medewerkers voorzien jou graag van professioneel advies. Zij weten, dankzij ervaring en opleiding, als geen ander waarover ze het hebben. Naast sportschoenen van Italiaans fabricaat en comfortschoenen, verkopen wij in onze webshop tevens items van andere kwalitatieve merken. Denk hierbij aan:

Je vindt in onze online sportwebshop dus gegarandeerd wat je zoekt. Ben je op zoek naar een specifiek item dat zich niet in onze webshop bevindt, zoals bepaalde sportschoenen, een sportbikini of loopkledij? Laat het ons zeker weten, wij denken graag met je mee.

Kom ook langs in onze sportwinkel in Aalst

Het kopen van kleding, sportschoenen en meer doe je eenvoudig in onze webshop. Wil je jouw nieuwe aanwinsten eerst met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in onze sportwinkel in Aalst. Daar kun je meteen de schoenen passen en eveneens testen. Zo kun je met voetbalschoenen al eens op gras lopen en loopschoenen op een loopbaan uitproberen. Onze goed opgeleide medewerkers geven je graag persoonlijk advies. Dankzij hun ervaring kunnen ze je perfect ondersteunen. Wist je trouwens dat wij samenwerken met verschillende voetbalclubs? Ook hier vertellen we je uiteraard graag meer over! Bekijk het aanbod online in onze sportwebshop, breng een bezoek aan onze sportwinkel in Aalst of neem contact met ons op.

Over Foncé

benen-van-mensen-die-close-up_23-2147600803.jpg

Een labyrint van schoenmaten.

De laatste tijd krijgen we regelmatig vragen over de verschillende soorten schoenmaten en hoe je nu precies moet beslissen welke schoenmaat je nodig hebt.

Lees meer