Brooks Ghost loopschoenen

De loopschoenen van Brooks Ghost verzekeren je van een leuke workout! Ben je nog op zoek naar nieuwe loopschoenen? Dan raden wij je deze uitvoering van het populaire merk Brooks zeker aan. Deze uitvoering heeft nóg betere demping en is lichtgewicht. Bovendien ziet deze er ook nog eens prachtig uit. Bestel jouw loopschoenen en andere sportartikelen eenvoudig online bij Foncé.

Loopschoenen van Brooks: ga voor Ghost

Van alle Brooks schoenen die wij in ons assortiment hebben, zijn we stiekem toch wel erg fan van de Ghost loopschoenen. Waarom? Deze loopschoenen voldoen aan alle aspecten die een hardloper belangrijk vind. Ze zijn voorzien van de beste demping, dit dankzij de BioMoGo DNA-en DNA LOFT-technologieën. Geniet van de ultieme demping zonder in te leveren op responsiviteit. Ook is dit model met zijn 295 g erg licht. Daarnaast ziet deze er ook nog eens flashy uit! Reden genoeg dus om de Brooks Ghost loopschoenen toe te voegen aan jouw uitrusting.

Ontvang professioneel advies van oud-sporters

Wanneer je nog niet weet of de Brooks Ghost loopschoenen helemaal zijn wat je zoekt, geven wij je graag advies. Ons team bestaat uit oud-sporters die je voorzien van professioneel én persoonlijk advies. Misschien zijn de ON running schoenen ook wel een goede fit, of ga je toch voor ASICS. Voor meer informatie contacteer je ons via 053 704 262.