Loopschoenen Brooks Ghost

De loopschoenen van Brooks van het type Ghost verzekeren je van een leuke work-out! Ben je nog op zoek naar nieuwe loopschoenen? Dan raden wij je deze uitvoering van het populaire merk Brooks zeker aan. De Ghost heeft nóg betere demping en is lichtgewicht. Bovendien ziet deze er ook nog eens prachtig uit. Bestel jouw loopschoenen en andere sportartikelen eenvoudig online bij Foncé en profiteer van een groot aanbod, een correcte prijs en een goede service.

Loopschoenen van Brooks: ga voor Ghost

Van alle Brooks schoenen die wij in ons assortiment hebben, zijn we stiekem toch wel erg fan van de Ghost loopschoenen. Waarom? Deze loopschoenen voldoen aan alle aspecten die een hardloper belangrijk vind. Ze zijn voorzien van de beste demping, dit dankzij de BioMoGo DNA- en DNA LOFT-technologieën. Geniet van de ultieme demping zonder in te boeten aan responsiviteit. Verder is dit model met zijn 295 gram erg licht. Daarnaast ziet de schoen er nog eens flashy uit! Redenen genoeg dus om de Ghost loopschoenen van Brooks toe te voegen aan jouw uitrusting.

Ontvang professioneel advies van oud-sporters

Als je nog niet weet of de Ghost loopschoenen van Brooks helemaal zijn wat je zoekt, geven wij je graag advies. Ons team in Aalst bestaat uit ervaren en goed opgeleide medewerkers die je voorzien van professioneel én persoonlijk advies. Misschien zijn de On-runningschoenen ook wel een goede fit, of ga je toch voor Asics. Voor meer informatie contacteer je ons via 053 704 262. Je kan ook mailen naar info@fonce.be. Hopelijk mogen we je binnenkort helpen bij het vinden je ideale loopschoenen!